Sint-Katelijne-Waver

Lokaal zetelt Tom als gemeenteraadslid voor SAMEN ANDERS in de gemeente Sint-Katelijne-Waver. Deze partij ontstond in 2012 toen Open Vld, SP.A en enkele onafhankelijke kandidaten besloten om de handen in elkaar te slaan. Hun vernieuwende programma werd gesmaakt door de kiezer en ze kregen dan ook de kans om hun beleidsplannen uit te voeren tijdens de bestuursperiode 2013-2018 waarbij Tom eerste schepen werd en o.a. bevoegd was voor Mobiliteit, Communicatie, Lokale Economie en Inspraak.


Ook in 2018 bundelden ze de krachten en stapten ze weer samen naar de kiezer.  Met een sterk programma van meer dan 130 voorstellen, wilden ze de gemeente nog beter maken. Het programma kon de kiezer bekoren en SAMEN ANDERS kwam naar voor als winnaar van de verkiezingen met een stijging van 5 naar 8 zetels. De voormalige coalitiepartner van SAMEN ANDERS besloot echter een andere partij aan boord te hijsen waardoor SAMEN ANDERS naar de oppositie verwezen werd.


Vanuit de oppositie werken Tom en de andere verkozenen van SAMEN ANDERS verder aan een betere gemeente. Ze zijn immers van één ding overtuigd: de inwoners van Sint-Katelijne-Waver verdienen een bruisende groene gemeente!